Säkra e-shoppen med kontorsmaterial

Vi lever i en digital värld. Så säger trenden, och tusentals föreläsare och böcker. Det är på många sätt sant, men det finns fortfarande många fördelar med papper och penna – i många fall är det till och med ett krav.

Skapa snabbt en rutin för inköp av kontorsmaterial så slipper du slösa tid. På https://www.kontorsgiganten.se/c/kontorsmaterial/emballage-posta-frakta/kuvert hittar du allt du kan tänkas behöva för att skicka paket, brev och fakturor. Alla företag, inte bara e-handlare, behöver då och då skicka saker fysiskt.

Gör färre misstag när utrustning finns

Alla kontor, oavsett om det är på hemmakontoret eller hos din arbetsgivare, behöver snabba och enkla rutiner för inköp av kontorsmaterial. Det finns inget som är så frustrerande som att få slut på post-it-lappar i stressiga situationer. Brist på kontorsmaterial kan leda till:

  • Nödvändiga uppgifter glöms bort och utförs inte
  • Goda idéer kan inte dokumenteras
  • Ökar stress och bidrar till sämre arbetsmiljö

För webbshoppar är en smidig och prisvärd emballagelösning en vital faktor för lönsamheten. Mycket arbetstid läggs på paketering, och all utrustning som kan underlätta och snabba på processen, innebär bättre vinst. Hållbara kuvert och paket kan vara skillnaden mellan en nöjd kund och en missnöjd. Det inkluderar även tejp, bubbelplast, papper, papperskniv, skrivare och mer. Att få slut på kuvert och paket kan innebära katastrof.

Glöm inte säkerheten

Vad som är bäst eller sämst när det gäller lagring av information, finns det olika åsikter om. Till exempel enligt Dataskyddsförordningen eller GDPR spelar det ingen roll vilken teknik som används vid lagring av personuppgifter. Samma regler gäller oavsett om personuppgifterna finns på papper, på en hårddisk eller i en molntjänst.

När det gäller viktiga jobbdokument som du själv eller din arbetsgrupp använder, är det bäst att åtminstone ha någon backup i ett annat format. Anteckningsblock kan gå sönder eller försvinna, digitala tjänster och datorer kan krascha. Digitaliseringen är för de flesta företag en positiv företeelse och har hjälpt många företag att förbättra rutiner. Men glöm inte nyttan med att skriva ned saker på papper. Då har du allt svart på vitt, fysiskt i din hand, och är säkrad för eventuella katastrofer som strömavbrott eller hackerattacker kan inbringa. En teknikneutral och balanserad lösning är också mer inkluderande, till exempel för personer som inte nödvändigtvis vill eller kan datorer särskilt bra.